Gruno Vastgoed, uw vastgoedbeheerder.

Wij geven nèt iets meer dan alleen beheer

Financieel beheer

Uw financiën op orde. Dat is het streven van ons financieel beheerpakket. Door middel van onze software heeft u in een oogopslag al uw financiële zaken op een rij. Met één klik op de knop kunt u uw servicekosten- en huurrapportages inzien, kijken wat de status is van uw huurder inzake betalingen, en nog veel meer. U kunt informeren naar de mogelijkheden.

Commercieel beheer

Uiteraard heeft uw woning ook enig commercie nodig. Wij verzorgen de verhuur van uw woning, verstrekken verhuurdersverklaringen voor huurders, en kijken naar mogelijkheden om uw rendement te verhogen. Tevens kijken wij naar de juridische aspecten die bij verhuur komen kijken, en proberen we uw rendement ten alle tijden veilig te stellen en te verbeteren.

Technisch beheer

Door ons grote team aan vaste aannemers, klusmannen, schilders, en andere ambachtslieden staan wij altijd klaar voor technische storingen en onderhoudsproblemen. Wij nemen alle onderhoudsklachten in behandeling, en hebben tevens de juridische kennis om hier zorgvuldig en juist mee om te gaan. Wij stellen tevens een onderhoudsplan op.

Beleggen in box 3

Het is voor particuliere vastgoedbeleggers aantrekkelijk om te beleggen in box 3 beleggingen, omdat u dan uitsluitend effectief 1,2% vermogensrendementsheffing betaalt. Door zelf niet actief uw vastgoed te beheren voorkomt u dat uw inkomsten in box 1 worden geplaatst, maar in box 3. Dit geeft u meer rendement op uw beleggingsobject.

Meer informatie opvragen

Van A tot Z goed geregeld.

Financieel beheer

Alle financiën goed op orde. Met één klik op de knop volledig inzicht in uw vastgoed portefuille. Dit dankzij onze beheers software.

w

Commercieel beheer

Verhuur van uw woning, het voorkomen van leegstand. Wij proberen tevens uw rendement ten alle tijden veilig te stellen en verbeteren.

Technisch beheer

Onze vaste aannemers, schilders, electriciens en andere ambachtslieden staan altijd klaar om de klus aan te gaan.

Interesse in vastgoedbeheer?

Neem vrijvlijvend contact met ons op