Beleggingspand aankopen

Beleggen in Gronings vastgoed

Aankopen van een beleggingspand

Het aankopen van een beleggingspand vereist enige expertise.  Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van de aankoop. Door ons grote netwerk van aannemers, hypotheekbemiddelaars, en pandeigenaren, kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Wij kunnen U voorstellen aan betrouwbare hypotheekbemiddelaars, en het doelgericht zoeken naar een door u gewenst beleggingsobject.
Eventueel na de aankoop van uw object, kunnen we het object ook voor u beheren. Lees hier meer over bij vastgoedbeheer. Voor het bekijken van een aantal reeds voltooide aankoopopdrachten kunt u terecht bij ons portfolio.

Waar moet u rekening mee houden bij de aankoop van een beleggingspand

Er zijn een aantal factoren waar u rekening mee moet houden bij het investeren in een nieuw beleggingspand. Wij hebben een kort overzicht van een aantal punten gemaakt. Bent u op zoek naar een beleggingspand, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag nadere informatie over de volgende belangrijke punten.

  • Locatie beleggingspand – Locatie is heel erg belangrijk, hoe meer mensen willen wonen in een bepaalde wijk en hoe minder woningen in deze wijk beschikbaar zijn, hoe duurder de woning of beleggingspand is.
  • Huidige staat van het pand – Panden met achterstallig onderhoud zijn vaak goedkoper omdat er meer geïnvesteerd moet worden in het opknappen hiervan. Woningen in goede conditie zijn daardoor vaak duurder geprijsd.
  • Rendement beleggingspand – De gemiddelde vastgoedbelegger wil een minimaal netto rendement van 7%. Het is dus belangrijk dat alle kosten en opbrengsten goed in kaart worden gebracht.
  • Financieringsmogelijkheden van het object – Wanneer u een beleggingspand heeft gevonden dat bij u past, heeft u waarschijnlijk financiering nodig. Hierbij is het belangrijk dat u voldoende eigen vermogen heeft om in te leggen.

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.

2017

Een aantal cijfers van de afgelopen 12 maanden

Kamers en appartementen verhuurd

Objecten aangekocht voor klanten

Objecten verkocht voor klanten

Contact opnemen over aankoop

Vrijblijvend contact opnemen

Via het contactformulier op deze pagina kunt u uw gegevens achterlaten, eventueel met al wat extra informatie. Wij zullen binnen twee werkdragen contact met u opnemen, door middel van het door u gewenste contactmiddel.

Kom gerust langs

Adres
Oude Boteringestraat 58, 9712 GM Groningen

Telefoon
(050) 853 80 17 kantoor
(06) 36 51 47 89 b.g.g.

Openingstijden
ma t/m vr 08:00 tot 18:00

Op zoek naar beleggingspanden?

Laat uw e-mailadres achter en wij mailen u zodra wij nieuw aanbod hebben!
Wij sturen u hooguit twee keer per maand een overzichtelijke e-mail.

U bent succesvol toegevoegd aan onze lijst!